Veiligheid:

Als ouder wil je dat je kinderen plezier maken, lekker buitenspelen en vooral genieten. Je wilt je geen zorgen hoeven maken om het welzijn van je kind. We hebben alleen trampolines die veilig zijn, waarop kinderen onbezorgd hun talenten kunnen ontdekken en waar je als ouder je kind met een gerust hart op kunt laten springen.

Wij verkopen veilige goedgekeurde trampolines die bij jouw situatie passen. Is het voor particulier of openbaar gebruik?

Voor particulier gebruik hebben wij trampolines met CE en EN71-14 keurmerk.
Voor openbaar gebruik zijn er trampolines met NEN_EN 1176 certificering.

De gecertificeerde trampolines kunnen gebruikt worden in openbare ruimtes, bij scholen, instellingen op speelterreinen en campings, maar natuurlijk ook voor in uw particuliere achtertuin.

Family, Sports of Sports Pro:

De trampolines allemaal een "Family, Sports of Sports Pro” stempel. Hieronder de korte uitleg.

Family

De “Family” varianten zijn geschikt vanaf 3 jaar en hebben dan ook een vangnet. Zeer wenselijk is volwassen toezicht bij gebruik.

Sports

De “Sports” varianten zijn vanaf 14 jaar. Daar waar de trampoline voor sportief gebruik gemaakt is. Ook hier is volwassen toezicht zeer wenselijk.

Sports Pro

Daarbij is een "Sports Pro" variant een trampoline die eventueel ook in een openbare ruimte mag worden gebruikt. Het ligt aan de certificering of er wel of niet een vangnet bij hoort. Ook hier is volwassen toezicht zeer wenselijk.

Heeft u vragen hierover dan horen wij u graag.


Onze merken