Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Buiten is dé plek om plezier te maken, te spelen en te sporten! Met de EXIT GetSet, een outdoor speel- en/of fitnesstoestel voor in je eigen tuin, ligt dit elke dag binnen handbereik. Voor iedereen is er een passende EXIT GetSet: van fraaie monkeybars waarin je kunt spelen en sporten tot uitdagende powerstations voor de echte sportievelingen onder ons. Welke variant het ook wordt: je kiest voor urenlang plezier in de frisse buitenlucht!

De GetSet groeit met je mee

Je kunt zelf bepalen hoe jouw GetSet eruit komt te zien. Kies jouw favoriete speel- of sportaccessoires of bestel extra accessoires voor jouw GetSet variant. Net wat jij wil! En als de kinderen ouder zijn, wissel je de speelaccessoires in voor sportaccessoires. De GetSet groeit met jou en je gezin mee.

Aanwinst voor elke tuin

Van compact formaat dat past in bijna elke tuin tot extra grote uitvoering voor nog meer uitdaging: er is een GetSet voor ieders wensen. Door het strakke en aansprekende design is elke GetSet een mooie aanwinst voor iedere tuin. GetSet and go!

Kwaliteit staat voorop

De GetSet is ijzersterk en heeft een lange levensduur, doordat het frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat. Roest maakt hierdoor geen kans. Door de kunststof verbindingsdelen tussen de metalen buizen speel en sport je zonder vervelend piepend of krakend geluid van metaal dat over metaal schuurt.

Stevige verankering

Het frame van elke GetSet wordt stevig verankerd met snelbeton voor een super stabiel fundament. Zo kun je met een gerust hart je kinderen buiten laten spelen op de GetSet; óók als er vriendjes, vriendinnetjes of buurkinderen over de vloer zijn. Er wordt standaard een verankeringsset (exclusief snelbeton) meegeleverd met duidelijk stappenplan, zodat je precies ziet hoe je jouw GetSet kunt vastzetten.