Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Verzenden en Retourneren

Levertijden/Verzendkosten:

Trampolinewinkel.nl levert vaak binnen 2 werkdagen(*), na ontvangst van de betaling, mits op voorraad. Wij leveren op het opgegeven afleveradres af. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als definitieve termijn. Trampolinewinkel.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Trampolinewinkel.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaal je het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.
* Let op! In België leveren wij alleen op dinsdag en donderdag!

Boven de 60 euro betaal je (binnen Nederland en België) geen verzendkosten, daaronder slechts 5,95.

Extra kosten van de nalevering worden door de koper gedragen. Trampolinewinkel.nl hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.

Annuleren van een order:

Indien de order niet in het verzendproces zit, kan je de order gratis annuleren. Indien de order wel in het verzendproces zit, kan je de bestelling op eigen kosten retour sturen. Je mag de zending ook weigeren aan de deur, maar dan worden de door ons gemaakte verzendkosten in mindering gebracht op de terugbetaling. Deze kosten hangen af van de manier van verzending en zullen tussen de 20 en de 55 euro geschieden.

Retourneren van gekochte artikelen:

Heb je spijt van je aankoop of is het artikel toch te groot/klein? Geen probleem, want bij Trampolinewinkel.nl staat garantie en service hoog op ons lijstje! Je kan het artikel ongemonteerd* en in onbeschadigde verpakking binnen 30 werkdagen terug sturen naar ons. Je ontvangt dan je geld terug met uitzondering van de verzendkosten. Uiteraard is het mogelijk een product naar ons te retourneren wanneer bijvoorbeeld je een dubbele maat besteld hebt / een cadeau voor iemand wat diegene al ontvangen had / de kleur niet mooi is etc. De kosten van deze retourzending zijn vanzelfsprekend voor jezelf.

Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heb je de keuze de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen door nieuwe producten, dan wel je geld terug te krijgen.

Wij kunnen de retourzending bij je ophalen. De kosten daarvoor bedragen 55,00 euro voor Nederland (Uitzondering: de Waddeneilanden), voor België en Duitsland zijn de kosten 110 euro. Neem hiervoor contact op met de klantenservice: info@trampolinewinkel.nl

*Indien het artikel reeds gemonteerd is geweest kunnen wij het artikel terug nemen tegen de helft van de aanschafprijs.

Afbeeldingen op de website:

Afbeeldingen kunnen afwijken, zo gebruiken wij soms één afbeelding voor meerdere maten trampolines. Kijk daarom altijd naar het aangegeven formaat in de titel en meet deze (goed) na of het past in uw tuin.
Trampolinewinkel.nl is nimmer aansprakelijk voor schade of kosten voor het gebruik van een afbeelding wat afwijkt van de werkelijkheid.

Algemene informatie:

Trampolinewinkel.nl is gevestigd Industrieweg 10, 3442 AE Woerden. Telefoonnummer 0348-444443, K.V.K nummer 71922393, BTW nummer NL858904779B01, Rabobank 325303266, IBAN NL52RABO0325303266, BIC RABONL2U.

Klachten of tips?

Klachten of tips, wij willen het graag weten! Je kan ons berichten op e-mail: info@trampolinewinkel.nl 
Wij zullen er alles aan doen om klachten en of tips serieus te nemen en goed af te handelen!

Trampolinewinkel.nl