Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
EXIT Trampoline Dynamic met Freezone Veiligheidstegels - Groundlevel - 427 cm - Zwart EXIT Trampoline Dynamic met Freezone Veiligheidstegels - Groundlevel - 427 cm - Zwart
1.249,-
1.061,65

EXIT Trampoline Dynamic met Freezone Veiligheidstegels - Groundlevel - 427 cm - Zwart

Sports

Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden
Beoordelingen
Gemiddelde beoordeling
Beoordeeld op 7 augustus 2023

We laten normaal nooit een beoordeling achter, maar dit moeten we echt even kwijt. We waren op zoek naar een betaalbare trampoline en kwamen al snel het merk EXIT tegen. De verkoper adviseerde ons de DYNAMIC trampoline. We zijn in de showroom langs geweest en kregen naast een zeer goed advies ook de mogelijkheid de trampoline te testen. Dit hebben we dan ook uitvoerig gedaan. De trampoline springt fantastisch, de afwerking is goed. De rand is lekker dik en de veren zeer elastisch. Wij hebben de rubberen tegels als optie erbij genomen, dit geeft ons de zekerheid dat er extra valdemping is. Je weet maar nooit met die aapjes! Het gras groeit er vanzelf tussendoor. Kortom, wij raden Trampolinewinkel aan als verkoper en de EXIT DYNAMIC met tegels als trampoline.

Beoordeeld op 2 augustus 2023

Hele goede kwaliteit en springt fantastisch! We kunnen niets anders zeggen dat we erg tevreden zijn met deze Exit Dynamic trampoline. De tegels zorgen bij ons voor extra veiligheid rondom de trampoline als valdemping. Het gras kan door de gaatjes heel groeien. Slim over nagedacht !

2500m² winkeloppervlakte
Dit wordt 'm
EXIT Trampoline Dynamic met Freezone Veiligheidstegels - Groundlevel - 427 cm - Zwart