Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

BERG PlayBase

BERG PlayBase, een heel nieuw concept van buitenspelen. Ontwerp je eigen speeltuin, fitnessruimte of loungeset of mix ze met elkaar. Het uitgebreide assortiment maakt het gemakkelijk om accessoires voor spelen, sporten en loungen te combineren om je eigen persoonlijke PlayBase te creëren!

Kies uit verschillende PlayBase speeltoestel sets

Maak je tuin tot de favoriete speelplek met onze speeltoestel sets voor buiten! Deze PlayBase sets bestaan uit een frame en bijhorende accessoires, waardoor je na montage direct plezier hebt van je PlayBase. Elk speeltoestel is zorgvuldig ontworpen voor veiligheid, duurzaamheid en uren speelplezier. Kies uit een verscheidenheid aan opties die passen bij jouw ruimte en de voorkeuren van je kinderen of jezelf. Van (net) schommels en klimmuren, tot loungesets en fitness-accessoires, elke set biedt een wereld van avontuur recht in je achtertuin. Je kan ook je speeltoestel zelf samenstellen door een los frame en losse accessoires te bestellen, de keus is aan jou!

Speeltoestel accessoires - alles voor je PlayBase

Breng je BERG PlayBase tot leven met onze diverse speeltoestel accessoires! Kies een net schommel om zachtjes te zweven of ontspan in onze comfortabele hangmat. Deze accessoires, ontworpen om perfect bij je PlayBase te passen, maken het mogelijk om alles te creëren, van een speeltoestel met schommel tot diverse sportaccessoires. Ze bieden niet alleen extra plezier, maar stimuleren ook de fysieke en creatieve groei van kinderen. Met de BERG PlayBase zijn de mogelijkheden eindeloos!

Schommelplezier voor iedereen

Breng plezier in je tuin met verschillende type schommels van de BERG PlayBase! Deze schommel tuin accessoires zijn perfect voor een speelse en actieve tijd buitenshuis. Van de gave nestschommel tot de klassieke schommel met houten schommelzitje, elk accessoire is gemaakt voor urenlang vermaak. Deze schommels stimuleren niet alleen beweging en het maken van plezier maar ook het buitenspelen. Kies jouw favoriet en maak van je tuin een avontuurlijke speelplek voor iedereen.

Klim naar plezier met de klimmuur en klimnet!

Laat je kinderen de hoogte in gaan met de BERG PlayBase klimaccessoires! Ons klimnet is perfect voor het PlayBase speeltoestel. Speciaal voor kleine avonturiers die graag klauteren en ontdekken. Het touwnet biedt een uitdagende klimervaring en bevordert de motoriek. En voor de echte waaghalzen is er de klimmuur; een speelse manier om te klimmen en kracht op te bouwen. Elk accessoire is perfect voor uren buitenspel. Transformeer je BERG PlayBase in een avonturenfort waar elk kind zich een echte bergbeklimmer voelt!

Fit blijven in eigen tuin: ontdek de sportaccessoires

Transformeer je BERG PlayBase tot een uitdagend sportcentrum in eigen tuin met de sportaccessoires voor de PlayBase! Bevestig een dipstang of optrekstang en bouw kracht op terwijl je geniet van de frisse lucht. Of kies voor boksen met de bokszak voor een intensieve workout. Met fitness touwen en weerstandsbanden voeg je variatie toe aan je training. Elk van deze accessoires maakt van jouw PlayBase een veelzijdig speeltoestel, ideaal voor actieve gezinnen die waarde hechten aan sport en spel. Maak van sporten een avontuur met de veelzijdige sportaccessoires van BERG!

Loungen met de PlayBase

Ontspan in je eigen tuin met de BERG PlayBase en de bijpassende lounging accessoires. Stel je voor: een hangmat die zachtjes wiegt op de bries, perfect geïntegreerd in je PlayBase. Het is de ideale plek om terug te trekken en te genieten van een rustig moment. Upgrade je PlayBase en maak van je buitenruimte een oase van rust met onze comfortabele en stijlvolle hangmat. Relax in stijl en creëer jouw eigen kleine paradijs. Ontdek hoe een hangmat het middelpunt kan worden van je familie's relaxtijd buitenshuis.

PlayBase ingraven

Geef je BERG PlayBase een vaste plek in je tuin door deze in te graven. Het ingraven van je speeltoestel zorgt voor een veilig en stabiel fundament, perfect voor intensief speelplezier. Kies ervoor om je PlayBase in te graven en creëer een naadloze en strakke look in je tuin. Het proces is eenvoudig en de stap-voor-stap handleiding helpt je om je speeltoestel professioneel in te graven. Ga voor en veilig ingegraven PlayBase, waar je kinderen jarenlang van kunnen genieten.
Wil je graag je bij ons aangeschafte PlayBase in laten graven? Dat kan Bekijk hier de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen over de BERG PlayBase