Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Belangrijk

Voor een Sport trampoline geldt dat toezicht door een bevoegd persoon is vereist wanneer de trampoline als sporttoestel wordt gebruikt.

Primus Sport met speciale AkroVentSport springmat

De Primus Sport is net als de Orbit Family uitgerust met AkroSpring veren, maar heeft anders dan de Orbit de innovatieve AkroVentSport springmat. De AkroVentSport springmat is voor maar liefst 70% luchtdoorlatend en heeft daarmee een zeer effectieve luchtventilatie. Je sprong is hoger en dieper, omdat je nagenoeg geen luchtweerstand ervaart tijdens het springen. Even voor de beeldvorming: 70% luchtdoorlatend houdt in dat je dan nog maar op 30% materiaal springt en voor de rest op lucht! De AkroVentSport springmat komt overeen met de high performance springmatten uit de wedstrijdsport.

Je ervaart op de AkroVentSport springmat geen luchtweerstand bij het springen, je springt geruisloos, je ervaart een geweldige bounce en je kunt extra hoog springen. Daarnaast is de springmat extra veilig door de springs protection flap. Dit houdt in dat de springmat doorloopt tot over de veren waardoor de veren wordenafdekt en je nooit tussen de veren kan komen. De rand blijft goed strak op de veren liggen en klappert niet tijdens het springen.

AkroSpring veren zijn lange dubbele conische veren, die voor een optimale rebound zorgen. Ook zorgt het voor 67% gezondere belasting van spieren en gewrichten met daarbij de juiste afstemming tussen soepelheid en belastbaarheid. De veren hebben de best mogelijke bescherming tegen roest dankzij een thermisch verzinking.

Extra lang genieten van je Primus Sport Trampoline

De Primus Sport Trampoline kan extreem lang en intensief gebruikt worden. Hier is de Trampoline speciaal voor gemaakt. Zo is onze Primus Sport standaard voorzien van een speciaal extra zwaar randkussen, bedoeld voor intensief gebruik en lange levensduur. Dit randkussen is gemaakt van extra zwaar PVC materiaal, met hierbij een extra top coating wat zorgt voor een vuilafstotende werking en een levenslange levensduur. Dit type randkussen met extra beschermende top coating herken je aan het glanzende oppervlak. De rand zelf is gevuld met 30mm dik schuim van hoge kwaliteit voor maximale veiligheid.

Alleen voor echte kwaliteit betalen

Zoals hierboven beschreven, wordt er bij de Primus Sport alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen. Het frame gaat levenslang mee en op de veren wordt maar liefst 10 jaar garantie gegeven.

De kwaliteit van de Primus Sport wordt gewaarborgd, doordat alle onderdelen geproduceerd, gemonteerd én gecontroleerd worden binnen de EU. Er wordt voldaan aan de hoogste veiligheidsnormen en kwaliteitseisen.

Omdat een Trampoline uit veel onderdelen bestaat is het dus van belang dat elk onderdeel van goede kwaliteit is. Gelukkig kunnen wij je dat garanderen. Mocht er nou toch iets aan vervanging toe zijn, dan kunnen wij dit regelen. Het wordt gerepareerd binnen onze eigen productie.

Mocht het nodig zijn om een onderdeel te vervangen, dan kan dit snel gedaan worden. Wij hebben alle onderdelen op voorraad, zoals veren, springmatten en randkussens en die kunnen we snel naar je opsturen.

Ook belangrijk om te weten: schaf je een Akrobat Primus Sport Trampoline aan, dan betaal je alleen voor het kwaliteitsproduct en niet voor hoge transportkosten. Bij bijna alle andere Trampoline merken is dit wel het geval en betaal je tot wel 50-60% van de aankoopprijs aan transport. Geen wonder dat de populariteit van de Primus Sport en de andere Akrobat Trampolines in de loop der jaren enorm is toegenomen!

Primus Sport voor fanatieke Trampolinespringers

De Primus Sport Trampoline is een echte favoriet. Deze Trampoline wordt met name gebruikt door de meer ervaren springers en springers met ambitie. Ze willen allerlei tricks op deze Sport Trampoline doen en steeds beter hierin worden. Ze springen hoger, sneller en steeds beter. Ook onze 12SPRINGS Jump Ambassadeurs en 12SPRINGS Promoters zijn fan.

Rutger – Tantum Freerunning“De Primus Sport Trampolines springen waanzinnig. Je kunt hoger op de Akrobat Primus Trampoline springen en er steviger op landen. Voor wie méér wil dan een gewone Trampoline. Voor wie een echte PRO wil worden!”

Next level met de Primus Sport

Voor wie een echte PRO wil worden, is er de Akrobat Primus Team Tantum PRO Trampoline. Deze Trampoline heeft een afmeting van 430x305 en hiermee krijgen je springskills ruimbaan. Het extra zware randkussen is zwart van kleur en bedrukt met het logo van Team Tantum PRO. Bij de Primus Team Tantum PRO Trampoline ontvang je gave extra’s, waarmee je jezelf kunt ontwikkelen tot een echte PRO.

Van Rutger leer je de gaafste tricks en krijg je de beste tips. Je wordt uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen en nog beter te gaan jumpen. Met Team Tantum PRO word je een echte PRO! Je vindt deze gave Trampoline alleen bij 12SPRINGS in het assortiment.

De beste keuze: een Primus Sport Trampoline

Kies je voor een Primus Sport Trampoline, dan kies je voor zeer hoge kwaliteit en veiligheid. Je kunt jarenlang van je top Trampoline genieten en je kunt next level gaan met je Trampoline skills. En of je nu kiest voor een Primus Sport op poten of een ingegraven Primus Sport, je gaat hoe dan ook een geweldige bounce ervaren. Met een Primus Sport Trampoline laat 12SPRINGS iedereen een gat in de lucht springen!