Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Complete lijn voor soepele sprongen

Onze EXIT Allure trampoline lijn is een complete trampoline lijn in ons assortiment. De Allure is zowel verkrijgbaar in een ronde als een rechthoekige vorm, op W-poten en inground. De belangrijkste overeenkomst is dat alle Allure trampolines voorzien zijn van een beschermende, waterafstotende beschermrand en dubbel conische veren voor een soepele sprong en zachte landing. Maar het oog wil ook wat: elke EXIT Allure trampoline is verkrijgbaar in een zwarte en groene variant.

Rond of rechthoekig?

Ga je voor de ronde of de rechthoekige Allure? De ronde Allure trampoline is geschikt voor beginnende springers, omdat de ronde vorm zorgt voor een beter evenwicht. De trampoline neemt iets meer ruimte in beslag in jouw tuin, maar hé: met deze EXIT trampoline steel je juist de show. Gegarandeerd dat er veel springers zijn die op jouw trampoline willen.

Heb jij al vaker op een trampoline gestaan en spring je al wat jaartjes mee? Ga dan voor de rechthoekige Allure. Deze trampoline neemt minder ruimte in beslag dan de ronde variant. Op deze trampoline spring je eenvoudig over de hele springmat en gebruik je elke hoek!

Op poten of inground?

Wanneer je de vorm bepaald hebt, beslis je of je voor een trampoline op poten of een ingraafmodel gaat. Het voordeel van de Allure op poten is dat je er na de opbouw direct op kunt springen. De Allure inground trampoline is eenvoudig te betreden door de lage opstap en moet ingegraven worden. Tijd om je handen uit de mouwen te steken! Dankzij de handige trampoline ingraaftips van EXIT Toys heb je deze klus gelukkig binnen een handomdraai klaar. Het resultaat mag er zeker zijn: een EXIT Allure inground geeft een mooie en rustige uitstraling in de tuin.

EXIT Allure voor iedereen - Classic of Premium

Uiteraard zorgen we er voor dat de Allure trampolines uitermate geschikt zijn voor kinderen van elke leeftijd en elk spring niveau. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk kinderen en tieners te laten springen op hun eigen niveau, zodat het springen altijd een feest is.

Jonge, onervaren springers adviseren wij de Allure Classic, deze trampoline heeft springveren van 17,7 centimeter. Met deze veerlengte gaat het springen eenvoudig en soepel. Voor de ervaren springers hebben wij de Allure Premium trampoline, waarvan de springveren maar liefst 21,6 centimeter lang zijn. De combinatie van jouw spring ervaring en deze lange veren zorgt voor sprongen van ongekende hoogtes. Voor welke variant ga jij?

Help, welke Allure trampoline kies ik?

Begrijpelijk dat je door de grote keuze in ons assortiment niet meer weet welke trampoline het beste bij je past. Rechthoekig, rond, op poten of in de grond? Gebruik onze trampoline keuzehulp om te bepalen op welke EXIT trampoline jij het meeste plezier gaat beleven. Liever een persoonlijk advies door één van onze specialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Of scroll lekker door deze speciale EXIT Allure pagina en bestel direct.

Handige trampoline accessoires

Voor deze trampolines zijn ook diverse accessoires verkrijgbaar. Maak trampolinespringen extra leuk met de EXIT trampoline basket aan het veiligheidsnet of dek de trampoline af met een afdekhoes voor een langere levensduur. Bekijk alle trampoline-accessoires en afdekhoezen voor meer informatie.