Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Jarenlang springplezier op een stabiele trampoline

Uniek aan de EXIT Lotus zijn de L-vormige poten. Dit maakt deze EXIT trampoline super stabiel en bij EXIT Toys zien wij het Lotus-frame zelfs als meest stabiele trampolineframe. Met L-vormige poten wordt de kans op kantelen enorm verkleind, zelfs tijdens het maken van de allerhoogste sprongen. 

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij EXIT Toys voorop! Wij streven ernaar om kinderen op een veilige manier jarenlang buitenspeelplezier te geven. Wij leveren daarom standaard een veiligheidsnet bij de EXIT Lotus trampoline. Daarnaast is de Lotus, net zoals alle EXIT trampolines, voorzien van het EXIT Foot Protection System. Dit net tussen het springdoek en de beschermrand voorkomt dat de springer met zijn voeten tussen de springveren komt. Alles voor een zorgeloze en veilige spring ervaring.

Lotus Classic of Lotus Premium?

Met de Lotus trampoline lijn zorgen we ervoor dat er een trampoline is voor kinderen van elke leeftijd en elk spring niveau. Wij willen zoveel mogelijk kinderen en tieners laten springen op hun eigen niveau, zodat het springen altijd een feest is.

Jonge, onervaren springers adviseren wij de Lotus Classic, deze trampoline heeft springveren van 17,7 centimeter. Met deze veerlengte gaat het springen eenvoudig en soepel. Voor de ervaren springers hebben wij de Lotus Premium trampoline, waarvan de springveren maar liefst 21,6 centimeter lang zijn. De combinatie van jouw spring ervaring en deze lange veren zorgt voor sprongen van ongekende hoogtes. Voor welke variant ga jij?

Handige trampoline accessoires

Voor deze trampolines zijn ook diverse accessoires verkrijgbaar. Maak trampolinespringen extra leuk met de EXIT trampoline basket aan het veiligheidsnet of dek de trampoline af met een afdekhoes voor een langere levensduur. Bekijk alle trampoline-accessoires en afdekhoezen voor meer informatie.