Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

De perfecte combinatie

Ben je op zoek naar een trampoline die betaalbaar is en ook nog eens beschikt over degelijke kwaliteit? Dan zit je met de Salta Combo zeker goed! De combinatie van het robuuste, gegalvaniseerde frame met de fraai afgewerkte materialen in de veiligheidsrand en het veiligheidsnet, resulteert in een sterke en stabiele trampoline.

Krachtig en robuust

De goudkleurige veren van de Salta Combo zijn dubbel conisch hetgeen leidt tot een uitstekend springresultaat. Overigens zijn de veren - net als alle andere veren van Salta -gegalvaniseerd met een laag zink tegen roestvorming. De Salta Combo is uitgevoerd met een extra dikke en brede veiligheidsrand welke voorzien is van een lange rok. Met zijn robuuste uitstraling wil je deze trampoline zeker in je tuin hebben staan!

Eindeloze uitvoeringen

Heb je al een kleur, vorm of formaat in gedachten? De Salta Combo is in vele verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo zou je kunnen kiezen tussen een ronde of rechthoekige trampoline, maar ook tussen een roze, groene of zwarte trampoline. Keuze genoeg en altijd wel iets geschikts voor in je tuin!

Aanvullende combinaties

Om je trampoline helemaal compleet te maken, is het mogelijk om accessoires toe te voegen aan je trampoline. Een ladder is ideaal om de trampoline veilig op- en af te klimmen. Ook een afdekhoes en een ankerset van Salta bieden uitkomst als je je trampoline wilt beschermen tegen weer en wind.