Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Geniet van comfort

Zoals de naam het al zegt, staat de Comfort Edition garant voor comfort. Voor beginners is dit een ideaal instapmodel om comfortabel springplezier te ervaren.

Een degelijke contructie

Het stalen frame is gegalvaniseerd, voorzien van een zwart glanzende coating en geeft de trampoline een veilige basis. Het veiligheidsnet is zodanig ontworpen dat het optimale bescherming en veiligheid biedt tijdens het springen. De constructie van de stalen topring zorgt er tevens voor dat het zachte, fijnmazige net in een elegante vorm wordt gehouden en daardoor extra mooi gespannen blijft. Daarbij is de ingang van het veiligheidsnet voorzien van een dubbelzijdige rits, zodat je de trampoline gemakkelijk kunt betreden en het net goed kan afsluiten.

Voor ieder wat wils

De Salta Comfort Edition biedt jou een breed assortiment als het gaat om vormen, kleuren en afmetingen. Kies een ronde of rechthoekige trampoline en ga voor een felroze, groene of vertrouwde zwarte kleur.

Nog meer comfort

Maak jouw trampoline af met de accessoires van Salta. Denk hierbij aan een ladder, zodat kinderen je trampoline veilig kunnen betreden, of een verankeringsset waardoor de trampoline tijdens een storm op zijn plek blijft staan. Ook de Salta afdekhoes kan handig zijn, mocht je je trampoline in de herfst/winter buiten willen laten staan.