Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Sport- en Speeltoestellen

Op deze unieke speeltoestellen kan je klimmen en klauteren maar ook je dagelijkse workout uitvoeren. Plezier voor het hele gezin, hoe makkelijk is dat! Er zijn allerlei uitvoeringen en losse accessoires beschikbaar zodat je het speeltoestel volledig kan personaliseren naar jouw wensen.

De BERG PlayBase is het meest complete concept voor jouw tuin als het gaat om fitness, sporten, spelen en relaxen. Het stijlvolle en sterke zwarte frame maakt jouw tuin helemaal af en gaat jaren mee. Bouw in no-time je buiten gym om tot speeltoestel.

Premium kwaliteit

Met het stevige en robuuste frame en de gepatenteerde buisverbinding is dit speeltoestel ontworpen om jarenlang mee te gaan. De diameter is maar liefst 9 cm, wat zorgt voor ongekende stevigheid. Ook de verbindingen van het frame zijn stevig door de speciale schroeven die niet uitsteken en losgaan door wrijving. Wel zo veilig en mooi!

Staat stevig zonder beton

Je tuin krijgt een upgrade met de BERG PlayBase. Er is geen beton nodig voor plaatsing; het brede onder frame zorgt ervoor dat je het frame gemakkelijk en super stevig in de grond kunt verankeren. Het enige wat je nodig hebt voor het plaatsen van dit speeltoestel is een waterpas en een schep. Dit scheelt je aanzienlijk veel opbouwtijd en extra kosten én beter voor het milieu.

Jouw PlayBase - Jouw samenstelling

Het frame van de BERG PlayBase is een veelzijdig platform voor allerlei doeleinden. Kies uit een breed scala aan accessoires en creëer een plek waar je kunt sporten, spelen of relaxen. Bouw binnen no-time je PlayBase om van gym naar klimrek, en hang na je workout eenvoudig een hangmat op.

Een greep uit het BERG PlayBase assortiment

Buiten is dé plek om plezier te maken, te spelen en te sporten! Met de EXIT GetSet, een outdoor speel- en/of fitnesstoestel voor in je eigen tuin, ligt dit elke dag binnen handbereik. Voor iedereen is er een passende EXIT GetSet: van fraaie monkeybars waarin je kunt spelen en sporten tot uitdagende powerstations voor de echte sportievelingen onder ons. Welke variant het ook wordt: je kiest voor urenlang plezier in de frisse buitenlucht!

De GetSet groeit met je mee

Je kunt zelf bepalen hoe jouw GetSet eruit komt te zien. Kies jouw favoriete speel- of sportaccessoires of bestel extra accessoires voor jouw GetSet variant. Net wat jij wil! En als de kinderen ouder zijn, wissel je de speelaccessoires in voor sportaccessoires. De GetSet groeit met jou en je gezin mee.

Aanwinst voor elke tuin

Van compact formaat dat past in bijna elke tuin tot extra grote uitvoering voor nog meer uitdaging: er is een GetSet voor ieders wensen. Door het strakke en aansprekende design is elke GetSet een mooie aanwinst voor iedere tuin. GetSet and go!

Kwaliteit staat voorop

De GetSet is ijzersterk en heeft een lange levensduur, doordat het frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat. Roest maakt hierdoor geen kans. Door de kunststof verbindingsdelen tussen de metalen buizen speel en sport je zonder vervelend piepend of krakend geluid van metaal dat over metaal schuurt.

Stevige verankering

Het frame van elke GetSet wordt stevig verankerd met snelbeton voor een super stabiel fundament. Zo kun je met een gerust hart je kinderen buiten laten spelen op de GetSet; óók als er vriendjes, vriendinnetjes of buurkinderen over de vloer zijn. Er wordt standaard een verankeringsset (exclusief snelbeton) meegeleverd met duidelijk stappenplan, zodat je precies ziet hoe je jouw GetSet kunt vastzetten.

Een greep uit het Exit GetSet assortiment