Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
BERG Trampoline Ultim Pro Bouncer - FlatGround - 500 x 300 cm  - Airflow PRO Springmat - TwinSpring PRO BERG Trampoline Ultim Pro Bouncer - FlatGround - 500 x 300 cm - Airflow PRO Springmat - TwinSpring PRO
2.829,-

BERG Trampoline Ultim Pro Bouncer - FlatGround - 500 x 300 cm - Airflow PRO Springmat - TwinSpring PRO

met Airflow PRO Springmat

Sports

NIEUW MODEL

Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden
2500m² winkeloppervlakte
Voor- en nadelen
  • Extreme sports trampoline met gave graphics op de springmat en beschermrand
  • Met TwinSpring PRO veren & AirFlow PRO springmat voor een nog betere jump!
  • Geschikt voor jumpers vanaf 14 jaar
Beoordelingen
Gemiddelde beoordeling
Beoordeeld op 1 mei 2024

We hebben deze trampoline getest in de showtuin in Woerden. Wat een beleving om al die trampolines te zien. Fijn dat we ze konden testen. We zagen werkelijk waar door de bomen het bos niet meer online! Eenmaal in Woerden werden we fan-tas-tisch geholpen door het verkoopteam! Ze namen echt even de tijd en hadden veel kennis om ons het juiste te adviseren. Toen we op de PRO BOUNCER sprongen wisten we het meteen! DIT IS HEM>> !! Oh, deze springt zo lekker zacht en de kids springen de hoogste sprongen! We hebben ook gebruik gemaakt van de montage in ingraaf-service. Nu is het genieten geblazen, kids blij en daarom wij ook!

Beoordeeld op 15 maart 2023

Deze trampoline gemonteerd en ingegraven voor een klant. Het buizen frame is heel erg dik, dat schuift gemakkelijk in elkaar. Toen plaatste ik de veren, deze zijn heel erg lang en flexibel! Vervolgens de springmat erin gehangen en daarna de beschermrand. Hij springt fantastisch, maakt geen geluid. Dus erg stil voor in de tuin. De springmat heeft extra gaatjes waar de lucht doorheen kan, dan spring je veel hoger en kan je meer stunts doen. De klant is heel tevreden en ik vind het monteren van berg trampolines heel fijn, beter dan een gemiddeld ander merk wat ik eerder heb gemonteerd.

2500m² winkeloppervlakte
Dit wordt 'm
BERG Trampoline Ultim Pro Bouncer - FlatGround - 500 x 300 cm - Airflow PRO Springmat - TwinSpring PRO