Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

AirFlow PRO Springdoek

Hoog springen vraagt een minimale luchtweerstand. Het AirFlow Pro springdoek is speciaal ontwikkeld voor de pro’s, want het laat 150% meer lucht door dan een standaard springdoek. Bovendien is het AirFlow Pro doek voorzien van een overlap die over de veren valt. Dit zorgt voor extra veiligheid omdat je minder snel tussen de veren kunt komen. AirFlow Pro is standaard verkrijgbaar op alle Pro Bouncer trampolines.

TwinSpring PRO Veren

De TwinSpring Pro veren hebben meer wikkelingen en zijn extra lang. In combinatie met de V-opstelling laten ze je extra hoog springen. Langer in de lucht, betekent meer tijd voor je tricks.

Super sterk en extra hoog frame

Het super sterke frame is extra hoog, zodat je veilig door kunt veren na je mega hoge sprong. Het framemateriaal is voorzien van een dubbele coating, dat jarenlang bescherming biedt.

Safetynet Deluxe XL

Om je volledig vrij en veilig te voelen tijdens het springen, kan je altijd vertrouwen op het Safety Net Deluxe XL. Deze is speciaal ontwikkeld en uitgebreid getest voor jouw veiligheid.

Extra dikke en UV-bestendige beschermrand

De extra dikke beschermrand van UV-bestendig materiaal geeft je maximale veiligheid. Zelfs bij de hoogste sprongen ben je zeker van een zachte landing.

Vormen en hoogtes

Ben jij er al uit welke hoogte jouw trampoline moet krijgen? Wellicht ga je voor een trampoline op poten, deze is eenvoudig te verplaatsen. Of wil je liever een volledig ingegraven trampoline met minimale opstap? Dan is de FlatGround de juiste hoogte voor jou. De Pro Bouncer is wat de vorm betreft alleen verkrijgbaar als rechthoekige (Ultim) trampoline.