Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

Veiligheid en kwaliteit voor onbezorgd buitenspelen en genieten

Als ouder wil je dat je kinderen plezier hebben, volop buiten spelen en vooral genieten. Je wilt je geen zorgen maken over hun welzijn. BERG biedt een veilige en kwalitatieve trampoline die perfect bij jouw tuin past. We hebben trampolines ontworpen waarop kinderen veilig kunnen spelen en hun talenten kunnen ontwikkelen, terwijl ouders met een gerust hart kunnen toekijken.

Wat zijn de verschillen tussen de trampolines?

Er zijn talloze trampolines beschikbaar, variërend in hoogte, diameter, kleur, kwaliteit en prijs. Maar wat zijn de exacte verschillen tussen deze trampolines? Op het eerste gezicht lijken de BERG Trampolines sterk op elkaar, maar er zijn wel degelijk verschillen. We onderscheiden drie kwaliteitslijnen: Favorit, Champion en Elite. Het verschil zit voornamelijk in het springcomfort en de kwaliteit, beïnvloed door onderdelen zoals het springdoek, het (eventuele) veiligheidsnet, de beschermrand, de veren en het frame. Over het algemeen geldt dat een hogere kwaliteitslijn staat voor meer springplezier en kwaliteit.

Welke vorm trampoline past het best bij mij?

De vorm van een trampoline heeft wel degelijk invloed op het springgemak. Elke vorm heeft zijn eigen voordelen, afhankelijk van je woonsituatie en beschikbare ruimte in de tuin. Wij bieden drie verschillende vormen aan: rond, ovaal en rechthoekig.

Wat zijn de voordelen van een rechthoekige trampoline (Ultim)?

Rechthoekige trampolines hebben een langwerpig springoppervlak, waardoor je veel controle hebt over je sprongen. Ze zijn ideaal voor professionele springers en om trucjes te oefenen. Daarnaast passen ze vaak mooi in de tuin vanwege hun rechthoekige vorm.

Wat zijn de voordelen van een ovale trampoline (Grand)?

Ovale trampolines hebben een groot, langwerpig springoppervlak. Je hebt goede controle over je sprongen en profiteert van de stevige, ronde vorm. Door de vorm spring je automatisch veilig naar het midden van de trampoline.

Wat zijn de voordelen van een ronde trampoline?

De klassieke ronde trampoline is een veilige keuze. Door de gelijkmatige verenspanning spring je automatisch naar het midden van de trampoline, waardoor je hoog, veilig en comfortabel kunt springen. Daarnaast is de trampoline erg stevig en minder duur vanwege zijn ronde vorm.

Trampolines in verschillende diameters

BERG biedt een breed assortiment trampolines aan, zodat er voor ieder wat wils is, ongeacht de grootte van je tuin. We hebben trampolines variërend in diameter van 2 meter voor kleine tuinen tot meer dan 5 meter voor maximale springruimte! Voor extra veiligheid is een net op de trampoline zeker aan te raden, zodat je veilig kunt genieten van het trampolinespringen.

Trampolines in verschillende hoogtes

Er is ook veel variatie in de hoogtes van trampolines, variërend van staande trampolines op poten tot FlatGround trampolines. Wij bieden trampolines aan in drie verschillende hoogtes.

Staande trampoline met net

Staande trampolines zijn gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen, zonder dat je een gat in de grond hoeft te graven. Met een trapje klim je eenvoudig op de trampoline.

InGround (Ingegraven) trampoline

InGround trampolines vallen minder op in je tuin omdat ze ingegraven zijn. De lage instap maakt het betreden van de trampoline gemakkelijk. Daarnaast biedt het net extra veiligheid tijdens het springen.

Kan ik een staande trampoline ingraven?

We raden af om een staande trampoline op poten in te graven, omdat de lucht tijdens het springen moeilijker kan ontsnappen en de poten minder stevig op de grond staan. De poten van een staande trampoline zijn langer dan die van een trampoline die speciaal ontworpen is om in te graven.

FlatGround (flat to the ground) trampoline

FlatGround trampolines zijn volledig ingegraven in de grond, inclusief het frame. Hierdoor is er geen instaphoogte en kun je gemakkelijk op de trampoline stappen. Daarnaast is een FlatGround naadloos geïntegreerd in de tuin, wat er prachtig uitziet. Ook bij FlatGround trampolines kun je kiezen voor een veiligheidsnet voor extra zekerheid!