Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

BERG

Berg Trampolines

BERG Favorit

BERG Favorit

De BERG Favorit neemt het stokje over van de Talent serie. Met stevigere buizen en een bredere rand biedt deze trampoline nog meer veerkracht. Bovendien kan hij meer gewicht dragen, wat zorgt voor een nog leukere springervaring.

Bekijk BERG Favorit
BERG Champion

BERG Champion

Wil je hoog springen en veilig landen? Dankzij de speciale TwinSpringveren en een dikke beschermrand, biedt trampoline springen een veilige en fantastische ervaring!

Bekijk BERG Champion
BERG Elite

BERG Elite

Het woord Elite spreekt voor zich: er is geen betere! Met een maximaal score van 5 sterren op springcomfort en kwaliteit. Alleen voor de Elite en de top springers van Nederland.

Bekijk BERG Elite
BERG Pro Bouncer

BERG Pro Bouncer

Streef je naar het beste van jezelf? Dan verdien je ook het allerbeste materiaal. Met de Pro Bouncer van BERG spring je op het hoogste niveau. Voor de ultieme trampoline-ervaring kies je de Pro Bouncer!

Bekijk BERG Pro Bouncer
BERG InGround

BERG InGround

De BERG InGround trampolines steken 20 centimeter boven het grondniveau uit, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn.

Bekijk BERG InGround
BERG FlatGround

BERG FlatGround

Naadloos geïntegreerd in jouw tuin: de BERG FlatGround! Beschikbaar in diverse formaten, met of zonder veiligheidsnet.

Bekijk BERG FlatGround
BERG Grand - Ovale

BERG Grand - Ovale

De BERG Grand is de grootste trampoline in de BERG-collectie. Dankzij zijn ovale vorm springt hij nog beter dan ronde of rechthoekige trampolines, omdat de ovale vorm een optimale springlijn over de hele lengte van de trampoline mogelijk maakt.

Bekijk BERG Grand - Ovale
BERG PlayBase

BERG PlayBase

De BERG PlayBase introduceert een geheel nieuw concept van buitenplezier. Creëer je eigen speeltuin, fitnessruimte of ontspanningsplek, of meng ze allemaal samen. Met een uitgebreid assortiment aan accessoires voor spelen, sporten en ontspannen, is het eenvoudig om je eigen unieke PlayBase samen te stellen! Ontdek hier het volledige aanbod.

Bekijk het BERG PlayBase assortiment
Bekijk het BERG assortiment

Bekijk het BERG assortiment

BERG biedt trampolines in diverse uitvoeringen, vormen en afmetingen. Er is voor elke tuin een geschikte trampoline verkrijgbaar! Ontdek hier het volledige assortiment.

Bekijk het assortiment
BERG SportsGoal

BERG SportsGoal

De BERG SportsGoal, compleet met pionnen en een handige scoreteller, is dé ideale aanwinst voor thuis! Dankzij zijn eigentijdse uitstraling past de SportsGoal perfect in elke tuin. Het sterke en robuuste frame zorgt ervoor dat het net altijd strak gespannen is. Met zijn fijnmazige net is het doel ook geschikt voor diverse balsporten, waardoor het niet alleen dienstdoet als voetbalgoal, maar ook als hockey- en handbaldoel.

Bekijk hier