Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

BERG

image

BERG Favorit

BERG Favorit

De opvolger van de Talent serie is de BERG Favorit. De trampoline heeft dikkere buizen en een bredere rand. Ook is hij zwaarder belastbaar. Dus nog meer springplezier.

Bekijk BERG Favorit
BERG Champion

BERG Champion

Ga je voor hoge sprongen en een zachte landing? Door de speciale twinspringveren en een dikke beschermrand, is trampoline springen een veilige en geweldige beleving!

Bekijk BERG Champion
BERG Elite

BERG Elite

Het woord Elite zegt al, beter is er niet! Springcomfort en kwaliteit scoren het maximaal van 5 sterren. Alleen geschikt voor de Elite en de beste springers van Nederland.

Bekijk BERG Elite
BERG Pro Bouncer

BERG Pro Bouncer

Haal jij het beste uit jezelf? Dan wil je ook het allerbeste materiaal. De Pro Bouncer van BERG laat je springen op het hoogste niveau. Voor de ultieme beleving op een trampoline kies je voor de Pro Bouncer!

Bekijk BERG Pro Bouncer
BERG InGround

BERG InGround

De BERG InGround trampolines komen 20 centimeter boven het maaiveld uit en zijn hierdoor gemakkelijk te betreden.

Bekijk BERG InGround
BERG FlatGround

BERG FlatGround

Volledig geïntegreerd in jouw tuin, de BERG FlatGround! Verkrijgbaar in vele formaten, met en zonder veiligheidsnet.

Bekijk BERG FlatGround
BERG Grand - Ovale

BERG Grand - Ovale

De BERG Grand is de grootste trampoline uit de collectie van BERG. Hij springt door zijn ovale vorm nog beter dan een ronde of rechthoekige trampoline,want de ovale vorm zorgt voor een optimale springlijn over de hele lengte van de trampoline.

Bekijk BERG Grand - Ovale
BERG PlayBase

BERG PlayBase

BERG PlayBase, een heel nieuw concept van buitenspelen. Ontwerp je eigen speeltuin, fitnessruimte of loungeset of mix ze met elkaar. Het uitgebreide assortiment maakt het gemakkelijk om accessoires voor spelen, sporten en loungen te combineren om je eigen persoonlijke PlayBase te creëren! Bekijk hier het gehele assortiment.

Bekijk het BERG PlayBase assortiment
Bekijk het BERG assortiment

Bekijk het BERG assortiment

BERG maakt trampolines in veel uitvoeringen, vormen en maten. Er is voor elke tuin een passende trampoline te koop! Bekijk hier het gehele assortiment.

Bekijk het assortiment