Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

AirFlow en AirFlow Pro

Het AirFlow en AirFlow Pro springdoek zijn speciaal ontworpen om meer lucht door te laten. Dit slimme ontwerp zorgt voor minder weerstand, waardoor je nog hoger kunt springen. Bovendien heeft het AirFlow Pro doek een overlap die over de veren valt, wat extra veiligheid biedt doordat je minder snel tussen de veren kunt komen. AirFlow Pro is standaard verkrijgbaar op alle rechthoekige (Ultim) en volledig ingegraven (FlatGround) Elite trampolines.

TwinSpring veren

Als je meer tijd wilt besteden aan het uitvoeren van tricks, moet je hoger kunnen springen. De TwinSpring veren helpen je daarbij. Door de veren slim te monteren in een V-opstelling op het doek, heb je meer veren en dus meer veerkracht.

Extra dikke en sterke UV-bestendige beschermrand

Hoog springen is fantastisch, maar alleen als het veilig is. De extra dikke beschermrand zorgt voor een zachte landing, zelfs als je per ongeluk naast het springdoek terechtkomt. Bovendien is het materiaal UV-bestendig, waardoor het lang meegaat.

Safetynet Deluxe en Safetynet Deluxe XL

Met het Safety Net Deluxe (XL) land je altijd veilig weer op het springdoek. Het net is gemaakt van hoogwaardig netmateriaal dat strak is gespannen, met stevige gebogen palen en een sterke bovenrand. De ingang sluit automatisch achter je.

Vormen en Hoogtes

Heb je al besloten hoe hoog jouw trampoline moet zijn? Misschien kies je voor een trampoline op poten, die eenvoudig te verplaatsen is. Of je gaat voor een grotendeels ingegraven trampoline met een lage opstap, in dat geval is de InGround ideaal voor jou. Als je een volledig ingegraven trampoline met minimale opstap zoekt, is de FlatGround de juiste keuze. Ook moet je nog kiezen welke vorm je wilt. De Elite is verkrijgbaar als ronde, ovale (Grand) of rechthoekige (Ultim) trampoline.

>>>Nieuw! BERG Spotting mat<<<

Maak als pro de hoogste sprongen en vetste tricks met de BERG Spotting mat. Deze mat zorgt ervoor dat je zacht en veilig landt. In samenwerking met de GRT-crew ontwikkeld, voldoet de mat aan de hoogste eisen en is eenvoudig in gebruik. Je kunt hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen en op de grootste maat kun je zelfs lekker chillen.