Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

AirFlow en AirFlow Pro

Het AirFlow en AirFlow Pro springdoek zijn optimaal geweven waardoor deze meer lucht doorlaten. Een slimme innovatie, want hierdoor heb je minder weerstand, zodat je nóg hoger kunt springen. Bovendien is het AirFlow Pro doek voorzien van een overlap die over de veren valt. Dit zorgt voor extra veiligheid omdat je minder snel tussen de veren kunt komen. AirFlow Pro is standaard verkrijgbaar op alle rechthoekige (Ultim) en volledig ingegraven (FlatGround) Elite trampolines.

TwinSpring veren

Als je meer tijd wil voor je tricks, zul je hoger moeten springen. De TwinSpring veren helpen je daarbij. Door de montage van de veren in een slimme V-opstelling aan het doek heb je meer veren, dus meer veerkracht.

Extra dikke en sterke UV-bestendige beschermrand

Hoog springen is geweldig, maar alleen als het veilig kan. De extra dikke beschermrand zorgt voor een zachte landing voor als je toch een keer naast het springdoek landt. Het materiaal is ook nog eens UV-bestendig.

Safetynet Deluxe en Safetynet Deluxe XL

Met het Safety Net Deluxe (XL) kom je altijd weer veilig op het springdoek neer. Het net is gemaakt van strakgespannen netmateriaal van topkwaliteit, stevig gebogen palen met sterke bovenrand en een zelfsluitende ingang.

Vormen en Hoogtes

Ben jij er al uit welke hoogte jouw trampoline moet krijgen? Wellicht ga je voor een trampoline op poten, deze is eenvoudig te verplaatsen. Of wil je liever een grotendeels ingegraven trampoline met lage opstap? Dan is de InGround de trampoline die je zoekt. Ben je op zoek naar een volledig ingegraven trampoline met minimale opstap? Dan is de FlatGround de juiste hoogte voor jou. Ook moet je nog een keuze maken wat de vorm betreft. De Elite is verkrijgbaar als ronde, ovale (Grand) of rechthoekige (Ultim) trampoline.

>>>Nieuw! BERG Spotting mat<<<

Maak als pro de hoogste sprongen en vetste tricks. Je Spotting mat zorgt ervoor dat je zacht en veilig kunt landen. BERG heeft ze samen met de GRT-crew ontwikkeld. Ze voldoen aan de hoogste eisen en zijn eenvoudig in gebruik. Je neemt ‘m gemakkelijk overal mee naar toe en op de grootste kan je ook nog eens lekker chillen.